Salgsvilkår

KJØPSINFORMASJON
MG Hagen AS, Vandugbakken 18, 1850 Mysen, org.nr. 997 174 593, selger og markedsfører ettermarkedsprodukter, OEM-produkter og originalprodukter. Vi forbeholder oss retten til og er ikke ansvarlig for prisendringer, utsolgte varer eller faktafeil som kan oppstå på nettsiden vår eller i vår markedsføring. Vi forbeholder oss retten til og er ikke ansvarlig for at produktbildene vi viser på nettsiden vår, kan inneholde tekniske og/eller grafiske feil og skrivefeil. Informasjonen på MG Hagen AS er kun tenkt som informasjon og er uten garantier av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til indirekte garantier om egnethet, egnethet for generelle samt spesifikke formål og mål.

PRIVATKUNDER
MG Hagen AS følger europeiske retningslinjer og lover for e-handel, som definert av Europakommisjonen. Som forbruker har du derfor alle rettighetene i disse retningslinjene og lovene. Ved forsinkelse i levering av produktene, har kundene rett til å oppheve kjøpet dersom ny foreslått leveringsdato ikke er akseptabel. Hvis et forhåndsbetalt produkt har forsinket levering, kan du oppheve kjøpet og det refunderes innen 14 dager.

BEDRIFTSKUNDER
MG Hagen AS følger gjeldende europeisk lov i forbindelse med juridiske personer i hvert land, dvs. bedrifter. Som en bedrift har du derfor alle rettighetene i nevnte lover.

MINDREÅRIGE
MG Hagen AS selger ikke til personer under 18 år siden det bryter generelle europeiske retningslinjer for e-handel.

SVINDEL
Vi anmelder alle typer svindel, inkludert falske bestillinger, bestillinger gjort med stjålne kredittkort osv. direkte til politiet i respektive land. Hvis vi oppdager potensiell svindel, gjør vi alt vi kan for å hjelpe det lokale politiet på best mulig måte.

GARANTIER OG ERSTATNINGSKRAV
MG Hagen AS gir 2 års begrenset garanti på alle produkter hvis ikke annet er angitt. Garantien innebærer at vi reparerer eller erstatter defekte produkter innen 2 år hvis produktet ikke er skadet på grunn av feil bruk. Som forbruker har du 2 års garanti hvis produktet hadde feil på leveringstidspunktet. Forbrukeren må returnere et defekt produkt innen rimelig tid etter at han/hun oppdager eller skulle ha oppdaget feilen.

ANGRERETT/RETUR

Som forbruker/privatperson har du alltid 14 dagers angrerett i hht kjøpsloven fra den dagen du mottar produktene. Du kan alltid oppheve bestillingen hvis et produkt er utsolgt. Angreretten gjelder ikke for produkter som er spesialbestilt fra en leverandør for spesifikk kunde og formål. Det kan for eksempel være et eksklusivt tilpasset eksosanlegg, et teppesett avvikende fra standard, type- og modellavhengige kalesjer m.v. Informasjon om hvilke produkter som er fritatt fra angreretten, finnes under den detaljerte informasjonen for hvert produkt. Ved heving av kjøp av større varer som ikke er typiske forbruksvarer og som bestilles spesifikt til en bestemt kunde, belastes kunden med 25% av kjøpesummen.  Forutsetningen for bruk av angrerett er at varen er i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok denne samt at den kan selges som ny til en annen kunde. Angreretten gjelder ikke for bedriftskunder.

Alle varer kjøpt i vår nettbutikk, betales gjennom Klarna. Tilbakebetaling til kunde foretas til konto ved mottak av ubeskadiget vare. Dersom varen er endret eller på annen måte ikke i tilnærmet ny tilstand, forbeholder vi oss retten til å avkorte refundert beløp tilsvarende anslått verdireduksjon.

 

Evt. retur og heving av kjøp utover 14 dagers angrerett må avtales med MG Hagen AS i hvert enkelt tilfelle.

UAVHENTEDE PAKKER
Uavhentede privatpakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 inkl. mva. Uavhentede bedriftspakker, tilhengerfester, dekk og/eller felgpakker vil bli belastet et gebyr på kr 500 inkl. mva.

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN
Les mer om hvordan vi håndterer personlige opplysninger og retningslinjer for personvern her.

PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER

INFORMASJONSKAPSEL
Etter lov skal alle besøkende på en nettside informeres hvis nettsiden bruker informasjonskapsler, hva de brukes til og få muligheten til nekte bruk av disse. En informasjonskapsel er en fil som lagres på datamaskinen til brukeren og hentes av serveren når brukeren besøker siden. MG Hagen AS bruker informasjonskapsler for å kunne registrere valg av biltype, autentifisere innlogging og automatisk fylle ut felter for å gjøre bruk av tjenestene på nettsiden enklere.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler. Ved å endre innstillingen i nettleseren (finnes vanligvis under Verktøy / Alternativer for Internett) kan du imidlertid velge å akseptere alle informasjonskapsler, bli varslet når det opprettes informasjonskapsler eller nekte bruk av informasjonskapsler. Hvis du nekter bruk av informasjonskapsler, kan brukervennligheten til siden bli noe begrenset.

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN
For at du skal føle deg trygg når du registrerer deg og logger inn på nettsiden vår, har vi utviklet strenge regler for hvordan vi håndterer personlige opplysninger. Hvordan vi bruker de personlige opplysningene du oppgir, er kontrollert av lover og forskrifter. Det betyr at når du oppgir navn, personnummer, adresse eller lignende for å bestille eller motta tilbud fra oss, er vi forpliktet til å behandle disse dataene i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Når vi, våre partnere, leverandører og lignende, trenger denne informasjonen for å levere en tjeneste eller et produkt, bruker vi Internett-basert krypteringsteknologi for kommunikasjonen mellom oss. Vi samler inn og bruker de personlige opplysningene du har gitt oss for å kunne levere det vi forpliktet oss til i kontakt og avtaler med deg, for å levere varene og tjenestene som vi tilbyr direkte eller gjennom partnere, og i forbindelse med kundeservice, fakturering, administrasjon, kvalitetssikring, analyse og utvikling, informasjon og markedsføring. Vi bruker også dine personlige opplysninger for unngå problemer gjennom for eksempel kredittsjekker.

Vi vet at du er opptatt av at vi beskytter dine personlige opplysninger mot upassende bruk. Vi forbedrer våre systemer kontinuerlig og gjennomgår konstant regler og prosedyrer for å beskytte systemene mot hacking og tap og ødeleggelse av data. Vi behandler sensitiv informasjon, slik som kredittkortnumre, personnumre og annen informasjon i henhold til etablerte prosedyrer.

Du kan kontakte oss når som helst for å be om informasjon om dine personlige opplysninger, og rette opp feilaktige data én gang i året. Dette gjøres skriftlig. Følgende er betingelsene for administrasjon av personlige opplysninger når du registrerer deg som kunde hos MG Hagen AS:

«Kunden forstår og samtykker til at de personlige opplysningene som oppgis i forbindelse med avtaleinngåelse eller på andre måter anskaffet av MG Hagen AS vil behandles av MG Hagen AS og av partnere som selskapet til tider samarbeider med.

Kunden kan sende en skriftlig, signert forespørsel om å få informasjon om hvordan de personlige opplysningene behandles, én gang i året, uten kostnader. Kunden kan også be om at personlige opplysninger som er feil, ufullstendige eller ikke behandlet i samsvar med gjeldende lov, rettes opp, blokkeres eller slettes ved å kontakte MG Hagen AS. _

Kundedata behandles i samsvar med lovbestemte forpliktelser og i den utstrekning som er nødvendig for administrasjon og oppfyllelse av kontrakten og/eller leverte produkter og tjenester. Kunden samtykker også til at innhentede personlige opplysninger også utgjør et grunnlag for direkte markedsføring, forretnings- og produktutvikling, markedsførings- og kundeanalyser som utføres av MG Hagen AS. Ved å akseptere denne avtalen samtykker også kunden til å motta reklamemateriell og informasjon via e-post – innbefattet SMS, MMS og e-post – fra MG Hagen AS og/eller partnere som selskapet til tider samarbeider med. Kundedata kan derfor også behandles av MG Hagen AS sine partnere til å markedsføre sine egne varer og tjenester. Dersom kunden ikke ønsker å motta markedsføring som beskrevet ovenfor, skal kunden sende en skriftlig beskjed til MG Hagen AS om dette.»_

SIKRE BETALINGSALTERNATIVER
Vi samarbeider med ledende økonomiske og tekniske partnere for å tilby trygge og sikre betalingsalternativer. Våre hovedpartnere er Klarna og PayPal og sammen med disse tilbyr vi trygge kredittkort- og fakturaløsninger.

klarna

Faktura
Vær oppmerksom på at vi bare leverer til din folkeregistrerte adresse.
Vi tilbyr fakturaløsninger for forbrukere og bedrifter i samarbeid med vår partner Klarna. Kredittiden for faktura er 14 dager. En faktura sendes via e-post i forbindelse med bestillingen, og du betaler til en angitt konto innen 14 dager. Levering til fakturakunder kan kun skje til forbrukerens eller bedriftens registrerte adresse. Kredittgrensen varierer og beregnes før kjøpet er fullført. Maksimal kredittgrense avhenger av hvilket land du kjøper fra. For fakturakunder utfører Klarna alltid en kredittsjekk online i sanntid.

Ved forsinket betaling tilkommer en påminnelsesavgift på 50 kr og forsinkelsesrente på 24 % + gjeldende referansesats. Kontakt Klarna for spørsmål om påminnelsesavgifter og rentesatser. Hvis du velger å betale med faktura, er det alltid lagt til en avgift på 49 kr på fakturaen. Alle avgifter inkluderer moms.

Avbetaling
Vi tilbyr avbetaling i samarbeid med Klarna på en trygg og enkel måte. Du kan betale månedlige avdrag basert på en faktura sendt av Klarna.