-MG Hagen? Er ikke de nedlagt ’a?

Nei! Vi lever i beste velgående! Og vi har ambisjoner om å bli både større og bedre!

-Hvem av dem er Hagen?

Ingen! Selskapet eies av Jonny Klemmetsrud (50%), Magnus Jensen (40%) og Stein Haugerud (10%). Det er imidlertid Magnus som står for den daglige driften.

-Nei, fy! De er dyre!

Vel, om man sammenligner med å kjøpe over disk i England, kan det virke dyrt. Vi vil gjerne ha igjen litt for strevet. Dessuten håper vi at det er tilstrekkelig mange der ute som tenker at det er veldig praktisk å ha oss innenfor landets grenser og at det også er mulig å stikke innom en tur. Skulle det oppstå problemer med varer herfra, er vi aldri vanskelige å ha med å gjøre. Videre mener vi at det kan være gunstig, når grombilen streiker fredag ettermiddag rett før man skal på tur, å vite at vi sitter med et ganske velfylt lager. Tilbake til det med priser. Om du skal ha mye og/eller dyre deler, er det bare å be om et tilbud.

-Nei, der har de bare deler til MG!

Det stemmer ikke! Vi har et bredt utvalg av filter, tenningsdeler, brytere, reléer med mer som passer til svært mange engelske biler. Dessuten setter vi stor pris på forespørsler litt utenom det vanlige. I utgangspunktet står vi til tjeneste uansett hva slags engelsk bil du har. Og om du er innenfor døra, er vi ikke så nøye på hvor bilen din kommer fra. Vi er her for å bistå alle!

2 kommentarer. Leave new

 • Mats Wilhelm Torfjäll
  1. desember 2020 19:58

  Flott med en seriøs forhandler i Norge. Har handlet en masse deler av Gamle MG Hagen og kommer at fortsette med dette! 🙂 stå på!

  Svar
 • Olav E Halvorsen
  14. desember 2020 11:06

  Har bestilt deler og kjøpt deler over disk. Helt topp. Men viktigst er faktisk at en kan få et realt svar på tekniske utfordringer. Det billigste er ofte ikke det enkleste.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed