OM AK COBRA KIT

Det er en stor glede å kunne annonsere at vi har fått agenturet på AK Sportscars Ltd’s fantastisk flotte Cobra kit. Familiefirmaet, hjemmehørende i Peterborough Cambridgeshire, ble etablert i 1990 av Cobraentusiastene Alan Frew og Ken Freeman. AK. Etter hvert ble Ken’s to sønner John og Daniel og svigerdatter Wendy (gift med John) med. Felles for alle er den brennende lidenskapen for AC Cobra. Produktet deres, AK 427, kan leveres i flere kit og med mange valgmuligheter hva gjelder drivlinje, interiør og eksteriør. Pga det norske regelverket, er det kun Generation II body/chassis kit som er aktuelt å tilby.

GENERATION II BODY/CHASSIS KIT

Med dette kitet får du karosseri i glassfiber i den utførelsen og farge du ønsker. Dører og panser er ferdig tilpasset. Er du litt utenfor gjennomsnitts- størrelsen, er AK svært fleksible og behjelpelige med å tilpasse din bil optimalt. Den leveres også selvfølgelig med ratt på venstre side. Som med alle kit-cars baserer man seg på deler fra masseproduserte biler. I dette tilfellet er det Jaguar XJ40 man har hentet mye fra. Du bør helst skaffe en donorbil som har brukbare front- og bakaksler, hjuloppheng foran og bak, differensial og drivaksel. Bærearmer og drivaksel modifiseres av AK, så de vil ha dine i bytte. De øvrige delene kan du overhale selv. Det er helt opp til egen interesse og evne hvor stor egeninnsats du vil gjøre.

I utgangspunktet tilbyr AK Chevrolet LS3-motorer i forskjellige utførelser, men pga de norske effektbegrensningene er det hensiktsmessig å finne andre drivlinjer. V8 bør det imidlertid være!

Når det gjelder utrustning forøvrig, står man ganske fritt bortsett fra eksosanlegg. Det er helt klart fornuftig å bruke AK’s spesialdesignede anlegg som passer eksakt. Interiør og eksteriør ellers kan du plukke fra AK’s sortiment. Vi har også en del egne leverandører, så her er det bare å ta seg tid og velge. Man kan selvfølgelig også velge egne løsninger.

Kontakt oss!

Kilde:
https://www.aksportscars.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed